Turløyper i Bergen

Følges av 122 medlemmer.

En guide til gode trim- og turopplevelser lokalt i Bergen og tilstøtende områder. Sonen er offentlig, og du må gjerne bidra med egne turbeskrivelser om du vil. Verten anbefaler også sonen Internett IL. Utstyr i bruk i TIB-sonen Mer om sonen

Origo Turløyper i Bergen er en sone på Origo. Les mer

Familietur: Ervikane, Os

Ervikane, Os

Har du ikke opplevd Ervikane ikke langt fra Os, så er det absolutt på tide. Dette store frilufts- og strandområdet er en herlig liten oase, spesielt for den med små barn.

Her kan du kjøre med bil nesten helt frem, pakke ut barnevognen og på noen sekunder være nede ved vannkanten som byr på oppdagelsesferd og lek for de minste. Her og der finner du også en og annen taustump som barna kan bruke som “slenge”.

Du kan ha med egen grill, eller benytte deg av en av de mange grill- og bålplassene som allerede er gjort klar i området. Om du ikke har grill med, så husk å ta med deg noen tørre pinner og et par vedkubber for å gjøre opp ild. På vår tur i andre uken i april var det pølser på spidd og smørbrød i sølvfolie som gjorde susen på bålet.

Jeg har ikke båt, men – Ervikane er også lagt til rette for de som kommer sjøveien. Der finnes en liten brygge du kan legge til ved, dersom du da ikke er fornøyd med å gjøre godt, gammeldags strandhugg.

Bildeserie med 5 bilder — bla ved å trykke på pilene
Vist 2122 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Flott sted, beskrivende foto og artikkel – bare vent til det blir litt varme i vannet, da er det kjekt der! Ta med proviant, slik at dere kan bli der lenge!

Takk for tilbakemeldingen, Knut Georg. Jeg glemte vel å nevne i innlegget over at der også finnes avfallscontainere for den som vil kvitte seg med søplet sitt på en fornuftig måte. Og likeledes toalett for den som må kvitte seg med andre ting og ikke liker sniktrekk. :)

Herlig, utfluktssted. Takk, for tipset! Fine bilder.:)

Annonse